O NAMA

KLIZAČKI KLUB ZIBEL SISAK

Klizački klub Zibel  osnovan je krajem 2017. godine, a  ustrojen je i organiziran na način da učinkovito funkcionira i organizira rad svih članova, od najmlađih uzrasta pa sve do seniorskih selekcija.

Osnovni  zadatak svih članova je jačanje i širenje kluba kroz edukacijski program i stručan rad sa svim selekcijama kluba, te marketinška promocija klizačkog sporta općenito. Kako je i planirano, najveći naglasak u radu kluba stavlja se na aktivnosti vezane uz mlađe uzrasne kategorije (djeca i mladi od 4 do 18 godina starosti).

Klub je organiziran i funkcionira transparentno i otvoreno. Odluke se donose temeljem argumenata no prije svega zajednički. Naglasak je na timskom radu, sluša se struka, u Upravnom odbor sjede ljudi od velikog klizačkog ali i životnog iskustva.

Klizački klub Zibel je ostvario suradnju s našom poznatom klizačicom prof. kineziologije Nevenkom Lisak kako bi imao stručnu podršku. KLK Zibel je osim umjetničkog klizanja registriran za sinkronizirano i brzo klizanje. KLK Zibel  je punopravni član Hrvatskog klizačkog saveza.

Klub trenutno broji oko 40 članova, a u  radu KLK Zibel, Sisačko-moslavačka županija, Grad Sisak i ŠRC Sisak su neizostavni partneri koji uz sponzore omogućavaju kvalitetan rad i ostvarenje planiranog, a KLK Zibel se trudi maksimalno uzvratiti stručnom podrškom kad god i gdje treba, kao i promocijom Grada Siska i njegovih institucija kroz vlastite marketinške aktivnosti i natjecanja.

Od osnutka smo otvoreni za nove ideje i domete u promicanju i postignućima na području sporta, razvijajući sportski duh naših članova. Želja nam je da našim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

STATUT KLK ZIBEL – PDF

Tijela u klubu

  • Skupština kluba: svi aktivni (redovni) članovi kluba;
  • Upravni odbor: Andrea Cavrić -predsjednica, Davor Panjković -dopredsjednik Drinka Mažić -tajnica, Mateo Lončar i Mladen Jarčov -članovi;
  • Nadzorni odbor: Ivana Stanić -predsjednik, Ivana Žinić i Suzana Šolić;
  • Disciplinska komisija: Davor Čobanov -predsjednik, Marta Sekulić i Ervino Tomazetić;

KLK Zibel je punopravni član HKS-a


Upiši se u klizački klub i postani naš član

Postanite član našeg kluba, a mi ćemo se pobrinuti za vaš sportski život, uz treninge, natjecanja, igre i druženja.

Treninzi se održavaju sukladno rasporedu ŠRC-a tijekom sezone leda od rujna u

“Ledenoj dvorani Zibel”  Sisak.


Upiši se u Klizački klub Zibel Sisak