TRENINZI

SEZONA 2019/2020

Treninzi će se održavati svakog utorka i četvrtka od 19-21h te subotom od 14-18h u

“Ledenoj dvorani Zibel”  Sisak.

Stručni rad kluba

U stručnom radu kluba sudjeluju:

  • Nevenka Lisak – profesor kineziologije, posjeduje certifikat trenera klizanja izdanog od strane Hrvatske olimpijske akademije. Sudac je umjetničkog klizanja, pohađala sudačke tečajeve i kondicijske seminare. Prof. Nevenka Lisak je na funkciji voditelja trenera pri KLK Zibel, a trenerskim radom se bavi preko 27 godina.
  • Marijeta Rimay i Filip Debelec, instruktori plesnog studija Top-Step, sa zavidnim iskustvom u poduci plesa i plesnim sposobnostima.

Trenerski rad

Za program i plan rada i natjecanja za svaku kategoriju zadužen je trener. Uspostavljanjem funkcije voditelja trenera te angažiranjem stručne osobe za ovu funkciju, Upravni odbor kluba nastoji u potpunosti osigurati stručan rad prije svega s predškolskom i školskom djecom. Edukacija trenera vrši se i upućivanjem trenera na seminare.  Treninzi se održavaju na ledenoj plohi u dogovorenim terminima. 

Rad sa svim  kategorijama podrazumijeva razvoj bazičnih motoričkih sposobnosti kao i osnovnih elemenata klizanja. Osim elemenata klizanja djeca savladavaju osnovne elemente plesa i baleta što je također predviđeno planom i programom. 

Sve kategorije u klubu su registrirane u HKS, te će članovi kluba sudjelovati na svim domaćim natjecanjima u organizaciji ZKS-a i HKS-a (Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Zagreba, Kup) te sukladno financijskim i logističkim mogućnostima na međunarodnim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, a koja su u organizaciji ili pod pokroviteljstvom International Skating Union (ISU), krovne svjetske klizačke organizacije.

Ciljevi  kluba su promicanje natjecateljskog klizanja te stvaranje klizača koji će ostvarivati vrhunske rezultate na domaćim i stranim natjecanjima te postati dio hrvatske reprezentacije.

Treninzi počinju u rujnu i završavaju u lipnju. Treninzi se odvijaju u ledenoj dvorani “Zibel”, prema rasporedu  ŠRC-a. Uz trening klizanja članovi imaju organizirane suhe treninge (ples i kondicijski trening).

Upiši se u klizački klub i postani naš član

Postanite član našeg kluba, a mi ćemo se pobrinuti za vaš sportski život, uz treninge, natjecanja, igre i druženja. Putem linka ispod pristupite stranici za upis i preuzmite sve potrebne dokumente.