Trenutno pregledavate Uspješan nastup na Prvenstvu Hrvatske!

Uspješan nastup na Prvenstvu Hrvatske!

2022. GODINA Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 14. i 15. svibnja 2022. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Na ovom važnom natjecanju ukupno je nastupilo 29 članova KLK Zibel u 8 kategorija, kojom prilikom je Leonardo Hernaut u svojoj kategoriji osvojio prvo mjesto, dok je naša klizačica Lucija Hrenar također osvojila medalju i treće mjesto.

2021. GODINA Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 12. i 13. lipnja 2021. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Nakon duge pauze i nemogućnosti treniranja radi nepovoljne epidemiološke situacije, te vrlo kratkih priprema, treninzi su započeli 29.05.2021. godine, naša klizačica Ema Vuković je u vrlo teškoj kategoriji juniorki osvojila medalju i treće mjesto. Na ovom važnom natjecanju ukupno je nastupilo 9 članica KLK Zibel u 5 kategorija, dok je za napomenuti da je ovo treći službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, i da je za neke članova ovog kluba to bio prvi nastup na natjecanju.

2019. GODINA Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 14. i 15. prosinca 2019. godine održano je prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je ovo drugi službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, dok je za 15 članova ovog kluba to bio prvi nastup na natjecanju. Na ovom važnom natjecanju klizačica KLK Zibel Sara Pašić je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto, dok je Nika Stanić osvojila drugo mjesto. Leonardo Hernaut je u svojoj kategoriji također osvojio prvo mjesto.